0:00

Locatarii unui bloc de pe strada Grigore Ureche din Piatra Neamț au trăit momente de panică în a doua seară de Crăciun după ce casa scării a fost inundată cu fum. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112, a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 23:00.

Au intervenit trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. Până la sosirea pompierilor 5 persoane s-au autoevacuat, iar alți 10 locatari au fost scoși din imobil de militari.

Pompierii au constatat că se degajă fum din interiorul unei garsoniere situată la al treilea etaj. Incendiul s-a manifestat la nivelul aragazului, unde ardea o oală cu mâncare. A fost îndepărtată oala de pe aparatul de gătit și s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării”, a declarat Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț. Din fericire nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui incident.

(G.S.)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentTârgu Neamț. Șofer începător, depistat drogat la volan
Articolul următorS.C. Mondo Consult S.R.L. și Asociația ADL Progres anunță finalizarea proiectului „Oportunități de ocupare prin măsuri personalizate”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.