0:00

Târgu Neamț. Șofer începător, depistat drogat la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn șofer începător are probleme penale după ce, la un control de rutină, a fost depistat drogat la volan. S-a întâmplat pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, pe strada Ștefan cel Mare din Târgu Neamț. Mașina condusă de aceasta a fost trasă pe dreapta, la un control de rutină, șoferul fiind testat atât pentru consumul de alcool, cât și pentru stupefiante.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise. Menționăm că aceasta nu este probă în procesul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentAsociația ADL-Progres și S.C. Structural Training SRL anunță finalizarea implementării proiectului „A doua șansă – o nouă șansă”
Articolul următorPanică de la o oală uitată pe foc: 15 persoane au fost evacuate din bloc
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.