telefon furatPoliţiştii ieşeni au identificat trei tineri, care sunt acuzaţi că au jefuit un cetăţean pakistanez, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Iaşi.

Aceştia (S. Alexandru,  de 23 ani, din Iași, Ţ. Marian, de 27 ani, din comuna Prisăcani, jud. Iaşi și T. Dumitru, de 27 ani, din Iaşi) au fost reţinuţi, joi, 10 septembrie, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași. Ei sunt acuzaţi de comiterea tâlhăriei în seara de 7 septembrie.

“În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei trei, în seara zilei de 07.09.2015, în jurul orelor 22.10, în urma unei înţelegeri prealabile, au acostat persoana vătămată într-un tramvai pe traseul Tătăraşi-Copou şi la coborârea în staţia Universitate, în timp ce se deplasau pe strada Gheorghe Asachi, l-au imobilizat, iar S. Alexandru l-a amenințat în limba engleză spunându-i să îi dea bunurile pe care le are asupra lui. Persoana vătămată s-a conformat pentru a scăpa și a dat infractorilor telefonul mobil şi suma de 30 de lei”, se menţionează în comunicatul citat.

Cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, fiind introduși în arestul IPJ Iași, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerea măsurii arestării preventive. (ZCH NEWS)

Articolul precedentProiectul „Prima prioritate: niciun copil invizibil“, la final
Articolul următorDouă case şi anexe în flăcări la Ţibucani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.