0:00

Pădurar împușcat la Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 46 de ani, angajat al Ocolului Silvic Borca, a suferit un accident grav în seara de 25 aprilie, după ce s-a împiedicat și a declanșat accidental carabina, glonțul pătrunzându-i în picior. Incidentul s-a petrecut în condițiile în care bărbatul, care este maistru de vânătoare, s-a dus în pădure să recolteze un mistreț. În apropierea observatorului s-a întâlnit, însă, cu un urs și, în acel moment, a încărcat arma, ca să sperie animalul. În momentul în care a realizat că este vorba despre o ursoaică cu doi pui a fugit și în alergare s-a împiedicat iar arma s-a declanșat.

Cu gleza distrusă și hemoragie masivă a coborât singur pînă la mașină și a reușit să se salveze. A fost transportat la spitalul Sf. Spiridon din Iași unde va trebui supus mai multor intervenții chirurgicale. (C.M.)

Articolul precedentHeidelberg Cement România: Sponsorizare vitală pentru Spitalul Bicaz
Articolul următorL5 Arsenal Văleni cade pe 3, Vulturul Costişa urcă pe 2
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Pentru un om cu experienta ar fi trebuit sa stie ca cea mai mare gresala cand te intalnesti cu un urs care are intentii agresive ( cazuri extrem de rare ) este sa fugi. Probabil ca povestea e putin altfel dar……

Comentariile sunt închise.