marc

* locul său va fi luat de Ciprian Danciu (Baia Mare)

Fostul antrenor al echipei Cetatea Târgu-Neamț, Ovidiu Marc, s-a despărțit oficial de echipa de sub Cetate, lăsând loculul noului antrenor Ciprian Danciu, venit de la Baia Mare.

„În primul rând aș vrea să urez succes, în continuare, noii echipe de antrenori. În acest an și jumătate cât am fost antrenor m-am simțit foarte bine aici, mai ales că am avut și sprijinul domnului primar și al Consiliului Local, iar ceea ce ne-am propus am realizat, și anume promovarea în Liga a III-a. Vă mărturisesc că, dacă nu era domnul primar Daniel Harpa, nu știu dacă această echipă era acum în Liga a III-a, pentru că după cum bine știți acum un an și jumătate nici nu se putea pune problema de promovare. Ne-am despărțit amiabil, cu drag, pentru că asta este viața în fotbal și sper, de altfel sunt convins că pe viitor vom mai colabora”, ne-a declarat Ovidiu Marc.

Referitor la ce urmează să facă în perioada următoare, Ovidiu Marc ne-a spus că în proporție de 90% va reveni la conducerea echipei Ceahlăul II.

Noul manager al echipei de sub Cetate, Emil Creangă, ne-a confirmat faptul că se perfectează preluarea echipei de către Ciprian Danciu în perioada următoare având ca obiectiv promovarea echipei în Liga a II-a.

marc porumboiu

„Trebuie să apreciem faptul că rezultatul de promovare în Liga a III-a se datorează în mare parte și pregătirii făcute de cuplul Marc și Botez. Trebuie să recunoaștem că până aici s-au descurcat foarte bine. Domnul Marc cu siguranță își va găsi un nou loc de muncă aproape de casă, iar noi urmează să ne gândim la noile obiective, printre care și promovarea în Liga a II-a”, ne-a spus Emil Creangă.

Noul manager al echipei de sub Cetate, ne-a informat și despre intenția sa de a face selecții în urma unor jocuri, din rândul elevilor de liceu. „Pentru a putea forma noi jucători locali, vom pregăti în perioada următoare mai multe selecții la nivelul juniorilor II și I, pentru a fi promovați la echipa mare. Vom organiza tot în perioada următoare și mai multe meciuri interlicee ce vor avea loc la sala Polivalentă din incinta Colegiului Național «Ștefan cel Mare». Evident vor avea loc meciuri semestriale pentru a selecta tinerele talente și a forma o pepinieră proprie a echipei Cetatea”, ne-a declarat Emil Creangă, noul manager al echipei Cetatea Târgu-Neamț.

Ciprian Traian STURZU

Articolul precedentBeneficiari suplimentari ai „pomenii” UE
Articolul următorLiber la… liberă exprimare

1 COMENTARIU

  1. Toba de fotbal acest Creanga( nu scriitorul ci celalalt cu ceva probleme penale). Buna asta cu selectia prin licee,ca la Cantarea Romaniei, dar ce sa-i faci daca partidul te vrea pe o functie de unde sa faci rost de ceva bani pentru partid si pentru campania electorala.

Comments are closed.