ceahlaul otelulOţelul Galati şi Ceahlăul Piatra Neamţ închid marţi seara, 3 noiembrie, etapa 11 a Ligii a II-a, Seria I, la fotbal. Va fi un adevărat derby al suferinţei, între o fostă campioană, Oţelul Galaţi şi o fostă reprezentantă a României în Cupa UEFA Intertoto, Ceahlăul Piatra Neamţ, care ocupă penultimul şi ultimul loc al seriei. Duelul celor două foste primdivizionare, ajunse astăzi în pragul falimentului, va fi transmis în direct la TV pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 2 de la ora 19:00.

Conducerea tehnică a Ceahlăului, nou instalată, se confruntă cu probleme de lot, încă de la debut. Simone Mazzali, fost coordonator în cadrul Şcolii de antrenori din Italia, care a antrenat doar formaţii de amatori şi juniori, nu va putea conta la debutul său pe portarul Nicolai Calancea, care se va despărţi de Ceahlăul, în urma negocierilor, şi urmează să semneze cu FC Voluntari. Calancea va pleca liber de contract, întrucât a renunţat la o parte din banii pe care îi avea de încasat de la Ceahlăul, conform precizărilor făcute de Angelo Massone, acţionarul majoritar al clubului.

Acesta a mai spus că Sorin Tăbăcariu va absenta 3 luni, deoarece va fi supus unei intervenţii chirurgicale, iar în ultima săptămână nu s-a antrenat. De altfel, Simone Mazzali, noul tehnician al Ceahlăului, a precizat că, în acest moment, lotul pietrenilor se împarte în două: „O parte din fotbalişti care sunt pregătiţi şi cealaltă umătate, care nu e pregătită din punct de vedere fizic”. Optimist, însă, Mazzali a dat asigurări că o schimbare în bine din punct de vedere tactic, se va vedea începând cu meciul de la Galaţi. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentA murit o fată de 28 de ani! Bilanţul deceselor a ajuns la 32!
Articolul următorBICAZ: Încep lucrările la patinoar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.