Oracole cu pene?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Nu știm cum să face dar mai nou cică șăfii dă la partide, dacă vrea să știe ce moșmande se mai petrec prin odăile de la sedii, cât îs plecți cu treburi prin colegii (adică la un șpriț dă vin), s-apucă și cetesc cu abnegație ce spunem noi. Cumătru` e fleașcă de supărat și o zis că le cere taxă, dar eu am zis că mai bine o roagă pe rudenia lui să-i mai tremită o glajă de vin dulce, că ieșim mai câștigați, adică bem rachiul nostru dă smochini păroase. Acuma, noi nu ne erijăm în oracole bărboase cu dinți de aur că n-avem nici în clini nici în mânecă cu mama Omida, dar după ce ne spun șpioneții noștri facem o analiză pertinentă, dacă suntem treji. Probleme ar fi cu ăsta den mijloc care se îmbată repede, ori dacă bobii lui cumătru` nimeresc la iahnie, da-n rest totu` merge brici. Plus de asta, nu vom cere taxe dar o să atenționăm pe unu` altu` că ar fi bine să facem schimburi de experențe cu rachiu, că am auzit că mai sunt prin oarece birouri peturi nedesfăcute. Videm.

Că dacă tot s-o lăsat cu vizite menesteriale, buluc de lume s-o dus să se face prezenți să-i vază presa, cum se cocoșesc fleașcă de competenți pe lângă șăfimea adunată la un loc. Ba chiar un nene senator l-o îndemnat pe șăfu` dă la desepeu să mai zâmbească electoral, să apară bine în poze, că mâine poimâine s-o face vreun casting dă miss pentru vreo foncție mai călduță. Acuma, din ce știm noi, zâmbetu` șăfului de la desepeu s-o dus repede la locu` lui, când mnealui s-o aburcat în lift și s-o oprit între etaje înghesuit de presă, prilej cu care frica de spații strâmte s-o făcut prezentă. Na, oameni suntem. Să vedem acuma dacă o să se lărgească lifturile ori dom` șăf s-apucă de folosit scările instituției. Cumătru` zice că da, desigur.

Dom` ministru de la București s-o arătat încântat de maternitatea nouă, curățică, aranjată ca o cumătră mare, dar parcă mai tare s-o încântat pă el când s-or bulucit la făcut poze, junele asistente, bronzatele doamne și elegantele infirmiere care n-o scăpat prileju` să marcheze momentu` cu domnu` menistru, că-i bărbat fain și cu stambă. Tot odată `mnealui s-o bucurat că doamna de la București nu o să vază ce poze o iesit, că risca să mănânce borșu`rece vreo două săptămâni. Acuma, noi nu ne gândim ce explicații ar fi trebuit să deie pă linie dă partid, dacă se poza cu doamna vice de la cejeu, care-l admiră sincer și pă ansamblu și pă secțiuni. Pe de altă parte ne imaginăm poza cu domnu ministru într-un album din vitrină alături de poze cu fotbaliști, cântăreți de maneluri ori alte vipuri oacheșe și cu pigmentu` la contrast cu veșmintele deschise la coloare. Asta e.

Articolul precedentGirov – Ion Purcel, revocat și amenințat
Articolul următorAntrenorul braşovenilor e optimist