accident indicatorUn adevărat carambol s-a produs, în această (30 octombrie) dimineaţă, pe DN2, în apropiere de Sascut (Bacău).

Opt vehicole au fost implicate în tamponări succesive, iar circulaţia, după cum v-am informat, s-a derulat cu dificultate minute bune. Descrierea evenimentului, potrivit IPJ Bacău:

“Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 52 de ani, din Galați, în timp ce conducea un utilaj (încărcător frontal) pe direcția Sascut-Adjud, s-a angajat în schimbarea direcției de mers spre stânga către un drum agricol, fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de regulamentar spre Sascut de un localnic de 53 de ani. În urma coliziunii dintre cele două vehicule autoturismul a rămas pe axul drumului, moment în care a fost suprins si accidentat de o autoutilitară care circula pe sensul de mers Bacău-Adjud și de un ansamblu de vehicule înmatriculat în Bulgaria. Ca urmare a impactului, autoturismul și ansamblul de vehicule au părăsit partea carosabilă, iar ansamblul de vehicule s-a răsturnat. Imediat dupa producerea evenimentului rutier, un autoturism care circula pe sensul de mers Bacău-Adjud a intrat în coliziune cu elemente componente ale autoturismului implicat în accident, rămase pe carosabil. Alte trei autoturisme care se deplasau pe același sens au intrat în coliziune față-spate. Bărbatul de 53 de ani, care conducea autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, pentru îngrijiri medicale si a rămas internat. Conducătorul ansamblului de vehicule a primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Adjud și nu a necesitat internare. Conducătorilor auto le-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. (ZCH NEWS)