Oportunități pentru tineri: au început înscrierile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTinerii nemțeni care doresc să îmbrace haina militară se pot înscrie, până pe 9 iulie 2023 inclusiv sâmbăta și duminica, la programele de studii universitare de licență de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.  Cererea-tip se transmite exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare, însoțită, după caz de consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare.

Cei interesați se pot adresa structurilor de resurse umane ale unităților teritoriale ale Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Cei care optează pentru Poliția de Frontieră și nu au domiciliul într-un județ limitrof frontierei de stat sunt recrutați de structurile Inspectoratului General al Poliției Române unde aceștia locuiesc, potrivit domiciliului/reședinței înscrise în cartea de identitate.

Documentele pentru dosarul de candidat se depun până la 21 iulie, iar evaluarea psihologică va avea loc până la 14 iulie. Taxa de înscriere la concurs se achită de către candidații declarați apt psihologic în intervalul 20 – 27 iulie (data operațiunii bancare). Probele de examen, evaluarea performanțelor fizice se desfășoară în perioada 18- 24 august în centrele zonale, iar proba scisă are loc în intervalul 29-30 august. Afișarea rezultatelor finale va fi pe 29 septembrie.

Mai multe detalii privind recrutarea candidaților pentru participarea la concursul de admitere la programul de studii universitare de licență, organizat în anul 2023 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” pot fi obținute accesând site-ul MAI, secțiunea Carieră/ Instituții de învățământ/formare profesională.

FOTO Facebook / Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

(G.S)

Articolul precedentPedepse fără executare în cazul angajărilor pe pile la “Romanița“ Roman
Articolul următorDupă grevă. Care sunt noile drepturi în contractul colectiv de muncă din Educație
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.