0:00

Oportunități de angajare în armată: 1.650 de posturi în țară, 3 în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMinisterul Apărării Naţionale desfăşoară activități de recrutare pentru profesia militară, în vederea ocupării unor posturi de soldat-gradat profesionist în activitate. Centrul Militar Județean Neamț anunță că la nivel național sunt disponibile 1.650 de posturi, din care 3 sunt în județul Neamț. Doritorii trebuie să îndeplinească o serie întreagă de condiții, între care: să aibă 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului; să aibă minim 10 clase; să aibă permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autoritățile române, condiție pentru cei care optează pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”;

Înscrierea candidaților are loc până la data de 24 noiembrie. Cei care țintesc un post din cele din Neamț, trebuie să se adreseze unității militare beneficiară, U.M. 01407 Piatra Neamț. Pentru posturi din alte județe, competența aparține Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Neamţ Piatra Neamţ, strada Durăului nr. 9. Înscierea se fac în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08:00-16:00 și marţi între 10:00-18:00.

Informaţii suplimentare despre locuri și parcurgerea procesului de recrutare și selecție pot fi obținute la telefon 0233213886, 0233213473 int. 117, 0732560973. Detalii se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro sau paginile oficiale de Facebook, RecrutareMApN şi Centrul Militar Judeţean Neamţ.

FOTO Facebook CMJ Neamț

(G.S.)

Articolul precedentConflict amoros încheiat cu acuze penale
Articolul următorIonel Arsene va fi extrădat. Decizia Curții de Casație din Italia este definitivă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.