reclama autocenter

gifi

Parteneriat pentru lămpi de iluminat

Firma franceză Luxna Lamps caută parteneri pentru furnizarea de lămpi pentru iluminat. Este vorba de lămpi fluo-compacte, cu halogene, fluorescente și cu descărcare, care trebuie să corespundă ISO 9001. Firma face parte din concernul Yesss Group, marcă europeană în domeniul distribuției de material electric și electronic. Grupul are o experiență de 37 de ani în domeniu și peste 1.800 de salariați. Toate condițiile, tehnice, contractuale, de livrare, transport și de plată, se vor stabili direct, prin discuții între parteneri. Mai multe detalii se pot obține la e-mail conta@amb-roumanie.fr.

Mobilier pentru grădină

Firma Gifi SA din Franța face o cerere de ofertă pentru mobilier de grădină (seturi de 3, 4, 5 piese – masă, fotolii sau sofa cu perne), din aluminiu inoxidabil placat cu material textil sau rășini sintetice, ori din metal placat cu rășini sintetice/vopsea epoxi. Dimensiuni: fotolii – între 56x45x89 cm și 74x67x78 cm; sofa – între 112x63x80 cm și 144×58,5×83 cm; masa – între 60x55x38,5 cm și 130x90x75 cm. Cantitatea de la care pleacă discuțiile este de 20.000 piese, cu posibilități de extindere în funcție de oferta de preț. Aceeași societate dorește colaborare pentru mobilier de grădină din lemn de salcâm, cu finisaj lucios, sau lemn de tek. Și aici vorbim despre o cantitate de minimum 20.000 de piese, cu posibilități de extindere în funcție de preț. Broșura de prezentare a firmei poate fi obținută de la Biroul de Promovare Comercial Economică Paris sau pe www.gifi.fr.

Panouri melaminate

Societatea Salm, primul producător francez de mobilier de bucătărie și al cincilea din Europa, caută parteneri fiabili și competitivi pentru colaborare pe termen lung. O primă cerere de ofertă pe piața românească se referă la piese din panouri particule melaminate lăcuite, fiind vorba de peste 100.000 de bucăți anual, dar și la piese din panouri melaminate, unde vorbim de peste 300.000 de bucăți anual. Cei interesați pot obține mai multe informații pe pagina de internet a firmei – www.cuisinella.com – și pot lua legătura cu directorul de achiziții.

Americani interesați de energie verde

Compania americană Energiz Renewable,Inc. transmite prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie a României interesul pentru cooperare cu companii/entități din România, în vederea dezvoltării unor proiecte de investiții în domeniul energiei regenerabile, energie solare (fabrică de panouri solare). Compania își are sediul în SUA, statul New Jersey, dar are subsidiare în Israel și Republica Cehă. Având în vedere interesul agenților economici români pentru acest segment economic, este foarte posibil ca parteneriate să fie dezvoltate pe termen mediu și lung.

Articolul precedentJoi, la Salonul de literatură din Iaşi: Seară de poezie cu Vlad Alui Gheorghe
Articolul următorNașpa români