0:00

Operaţiuni ilegale cu erbicid în valoare de 150.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOperaţiuni ilegale cu erbicid în valoare de 150.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii din judeţul Suceava au prins, sâmbătă, 13 august, în flagrant, un bărbat din Ucraina, care avea asupra sa 299 de flacoane de erbicid de contrabandă, pe care încerca să îl comercializeze pe internet.

Produsele, în valoare de peste 150.000 de lei, au fost confiscate, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

“Cel în cauză, de 32 de ani, a fost depistat în parcarea unei firme din județul Suceava, având asupra sa 299 de flacoane de erbicid. Din cercetări, a reieșit faptul că produsele ar fi fost introduse fără drept în țară, în cursul anului 2016. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să le comercializeze prin intermediul unui site de vânzări”, potrivit comunicatului citat.

Produsele confiscate vor fi expertizate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare și contrabandă calificată”, se mai menţionează în comunicatul IGPR.

Acţiunea s-a derulat sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a Poliției Române. (ZCH NEWS)

Articolul precedentADORMIREA MAICII DOMNULUI – Rugăciune de pocăinţă
Articolul următorACTUALIZARE Bărbat din Neamţ arestat într-un caz de înşelăciune * Reţeaua era condusă din penitenciar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.