VS 1

Văzând imaginile alăturate, ne întrebăm:

* Cine a aprobat această construcţie?

* Care este raţiunea arhitectonică pentru plasarea acestei monstruozităţi chiar în faţa clădirii de patrimoniu a Muzeului de Istorie?

Aşteptăm părerea cititorilor, dar şi o opinie, evident documentată, a arhitectului-şef al Primăriei Piatra Neamţ. (Ceahlăul)

VS 2

7 COMENTARII

 1. Ei si matale cine a aprobat!?!! uitati al cui este sediul cu pricina… al vajnicului PDL-ist VIOREL STRUNGARIU si totul vine de la sine! care arhitect al orasului? la noi in administratie, unul este sef, iar restul SLUGOI!

 2. Cum nu stiti ? O asa … nu putea sa apartina decat unui … consilier local la al doilea mandate dar pe mana taranistilor.
  Odata ajuns consilier a facut in asa fel sa ajunga in comisia de URBANISM oare de ce va intrebati,pai nu se vede.Mana in mana cu tov.Bonciu colegul de banca din scoala liceu nu stiu care cu domnul GIGI si donmul Visan si-a tras aprobare pentru ce vedeti.MISTO nu.Deocamdata atat mai vedem noi.

 3. Ar trebui sa se intervina rapid pentru readucerea spatiului respectiv la ce a fost odata.Cred ca portiunea aia ar fi fost frumos daca s-ar fi amenajat un parc pentru cei din zona……daca tot s-a mutat trecerea de pietoni,un parc s-ar fi potrivit manusa…..Cine naiba i-a dat lui Strungaru toate aprobarile pentru a face terasa pe trotuarul de la cinema si CINE ESTE NESIMTITUL CARE I-A DAT VOIE SA DISTRUGA ACUM ACEL SPATIU CARE APARTINE LOCUITORILOR ORASULUI?

 4. La asa arhitecti,asa cladiri ,cred ca arhitectii din orasul nostru au fost repetenti,s-au au dat spaga ,ca sa treaca examenele ,nu avem o cladire de doamne ajuta in urbea de sub “poalele “Pietricicai,suntem sub Roman,Falticeni,macar o cladire frumoasa ,moderna.Toate cladirile care se construiesc sunt dupa chipul si asemanarea proprietarilor ,vezi cladirile lui Stoica,Ion Munteanu,Rotaru,Strungariu,Mararii,etc.Aprobarile trec toate fara exceptie pe la Pinalti,cu “acceptul “lui si acolitilor ,in rest …sanatate.

 5. ca a ajuns … in consiliul local nu-i o problema desi, locul lui si a multora e peundeva pe la jilava. ma intreb ce fac intelectullii urbei atunci cand se hotarasc asemenea monstruozitati. chiar nu va e rusine sa faceti asemenea tampenii? si ma intreb ce face societatea civila, daca mai exista.

 6. Urata constuctie,strica toata zona. In P.Neamt se construieste anapoda, putine, foarte putine sunt constructiile cu gust, cu bun simt.

 7. :))Asta e noul spatiu pentru masinute electrice,trageri cu arcul?…yupiii…distractie maxima in orasul de mare interes turistic din Moldova!!!!
  PS:pt.Cristian…pai nici cu parcul nu e combinatie …ca se trezeste un popa si face biserica …ca tot se bate moneda pe turismul…popesc…

Comments are closed.