0:00

Omul potrivit, la locul potrivit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație ce a avut loc pe 28 decembrie, la Roman, a avut un final fericit pentru că un paramedic din cadrul ISU Neamț, , aflat în apropiere, a intervenit rapid și cu profesionalism. Evenimentul rutier a fost înregistrat în jurul orei 14:20, când un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp. Șoferul de 29 de ani, din Bahna, a fost preluat de echipajul SMURD TIM, fiind transportat la CPU Roman.

Aldea Sebastian, pompier și paramedic la Detașamentul Roman, și fiul său Andrei, în timp ce își spălau mașina, au fost martori la un accident rutier ce s-a produs în municipiul Roman. Tatăl s-a mobilizat rapid: i-a spus fiului său să sune la 112 și să solicite ajutor calificat, în timp ce el, ajutat de alți participanți la trafic, a deblocat portiera și a avut grijă de victimă până la sosirea colegilor săi de pe ambulanța SMURD TIM.

Omul potrivit, la locul potrivit, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Plutonier adjutant Aldea Sebastian este conducător auto și paramedic pe ambulanța SMURD TIM și a făcut ceea ce ar fi făcut când este la serviciu.

(G. S.)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentAutobuz în flăcări la Piatra-Neamţ
Articolul următorOricine deține peste 200 litri de țuică ajunge la închisoare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.