Actualizare: Ar fi vorba, potrivit unor surse, de Vasile Ouatu, care deține Complexul comercial Unic.

Azi noapte au venit rezultatele a trei teste, pentru județul Neamț. Două sunt negative, contacți ai unor cazuri de săptămâna trecută, air unul este pozitiv, potrivit Direcției de Sănătate Publică Neamț.

Un om de afaceri din Piatra Neamț, un bărbat în vârstă de 70 de ani, este al 6 -lea caz infectat cu coronavirus din județul Neamț, astăzi, 20 martie. El a fost transferat azi noapte la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași, în stare gravă, cu indicații de internare în terapie intensivă.

Bărbatul a avut numeroase contacte în ultima perioadă și, printre altele, a fost prezent și la evenimentul sportiv de la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Acum două zile i s-a făcut rău și a fost dus în UPU Piatra Neamț, apoi la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani. Ancheta epidemiologică este în curs, mai multe cadre medicale de la sanatoriul Bisericani, de la UPU și de la secția de Boli Infecțioase fiind de astăzi suspecți și în izolare la domicilii.

Articolul precedentIrlanda şi Israel au fost adăugate pe lista statelor cu peste 500 de cazuri de coronavirus
Articolul următorCămășile pentru bărbați – eleganță la prețuri accesibile pentru toată lumea

1 COMENTARIU

  1. De ce a fost plimbat ca o mireasă peste tot? Facem galagie ca românii din diaspora ne infecteaza in schimb majoritatea cazurilor sunt răspândite de politicieni și politruci.
    Ma întreb, familiarii, la câte alte persoane l-au transmis? Oamenii s-au plimbat toata ziulica pe la mall si prin unic.

Comments are closed.