0:00

Ofertă mai mare de locuri de muncă, la sfârșit de septembrie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFinalul lunii septembrie aduce o ușoară revigorare a pieței muncii, în județul Neamț. Mediul privat anunță 351 de locuri de muncă din care pot alege atât cei care cunosc o meserie, cât și cei necalificați.

Sunt 35 de angajatori din zona Piatra-Neamț care caută 116 lucrători. Necalificații au la dispoziție doar domeniul silvicultură, iar în rest sunt locuri de muncă pentru vânzători, barmani, asistent medical, șofer, sudor, tâmplar.

Nu mai puțin de 150 de locuri de muncă disponibile în zona Roman, în domenii diverse. Ca de obicei, cele mai multe sunt în confecții, electric, comerț. Pentru cei care nu au nici o calificare, o firmă ce produce piese din ceramică și obiecte sanitare din porțelan angajează 25 de persoane, iar o firmă de construcții are nevoie de 10 oameni.

În zona Târgu Neamț, din cele 85 de joburi, cele mai multe sunt pentru meseriile de infirmiera, asistent medical, barman, drujbist, dulgher, frezor, vulcanizator și în construcții. Mai multe detalii despre angajatori și condiții de muncă pot fi aflate de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă și Șomaj Neamț.

C.I.

Articolul precedentCum să-ți deschizi un magazin de legume și fructe?
Articolul următorTarifele pentru înmatriculări și permise se vor încasa exclusiv în contul BCR