La Piatra Neamț, cu efort minim, și doar la un click distanță, puteți beneficia de ultimele noutăți în privința amenajării locuinței dumneavoastră. Este vorba despre fereastra Izotec cu balamale ascunse, care deschide lumea designului interior. Echipată cu feronerie activPilot Select, tehnologie modernă germană, dezvoltată de compania Winkhaus, fereastra cu balamale ascunse asigură același grad de siguranță, dar, în plus, are atuul de a putea fi proiectată și pe dimensiuni mari, astfel încât casa dumneavoastră să vă ofere cât mai multă lumină naturală!

Avantajele ferestrei cu balamale ascunse:

I. Protecția ferestrei și a pereților

Spre deosebire de sistemul clasic, feroneria activPilot Select, folosită la fereastra Izotec, are toate elementele de fixare complet ascunse. Avantajul este că, astfel, piesele sunt protejate timp îndelungat de uzură și efectele materialelor de curățare.
Datorită sistemului cu balamale ascunse, fereastra Izotec se deschide până la 95°, fără să se mai atingă de perete. Nu se mai zgârie, nu trebuie schimbate, nu e nevoie de reparații suplimentare la pereți.

II. Izolație superioară, cheltuieli mai mici

La fereastra Izotec cu balamale ascunse, feroneria nu se suprapune în niciun loc cu garniturile, ceea ce asigură o etanșare mai mare. Avantajul este o izolație superioară – și termică, și fonică -, ceea ce duce la economii cu cheltuielile de întreținere.

III. Mai multă siguranță pentru casă

Sistemul activPilot Select face ca fereastra Izotec să aibă un grad ridicat de siguranță și rezistență în caz de efracție.

IV. Ușor de montat, ușor de întreținut, o plăcere de privit!

Spre deosebire de închiderile clasice, la fereastra Izotec elementele de fixare sunt complet ascunse, chiar și la dimensiuni mari.
Designul estetic, asamblarea rapidă a elementelor, reglajele ușor de făcut, fără unelte speciale, fac din fereastra Izotec opțiunea ideală pentru cei mai exigenți proiectanți, montatori și, mai ales, clienți!
Standard, sistemul suportă până la 100 kg greutate, dar, adăugând elemente speciale, sistemul poate susține până la 150 kg. Astfel, se pot proiecta ferestre mai mari, mai sigure, ușor de manevrat și, nu în ultimul rând, ușor de curățat, atât imediat după montaj, cât și la curățenia permanentă.

Articolul precedent„Evenimentele” de la Horia-Borca, la „analizat” în Comisia de Disciplină
Articolul următor5 iunie, Ziua Învățătorului marcată în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.