0:00

Astăzi, 5 iunie, este Ziua Învățătorului. Elevii din județul Neamț sunt prezenți la școală și participă la diverse activități prin care marchează evenimentul. Școlile și-au organizat propriile acțiuni, iar inspectorii din cadrul Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Neamț sunt invitați la cele mai deosebite.

5 iunie, Ziua Învățătorului marcată în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Prin contractul colectiv de muncă pe județul Neamț nu sunt stipulate activități deosebite, astăzi, de Ziua Învățătorului, decât cele specifice pe care le organizează fiecare unitate școlară. Eu sunt invitat și particip, de la ora 10:00, împreună cu inspectorul Romeo Roman, la un spectacol-concurs pentru elevi dedicat acestei zile ce are loc la Galleria Mall și apoi la Şcoala Gimnazială nr. 8 din Piatra Neamț. Doamna inspector Elena Preda participă la activitățile artistice de la Școala Gimnazială Gherăiești, iar domnul profesor Florin Dimon, inspectorul pe învățământul primar, participă la concursul de recitare organizat la Școala Gimnazială nr. 2 din Piatra Neamț”, a declarat prof. Ioan Milea, inspector școlar adjunct.

5 iunie, Ziua Învățătorului marcată în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCele mai multe dintre activitățile pregătite de elevi sunt sub formă de concurs și spectacole de muzică, dans și poezie dedicate dascălilor. Câteva școli au pregătit, în paralel, și activități dedicate Zilei Mediului, sărbătorită tot în data de 5 iunie. O acțiune inedită are loc la Colegiul Național de Informatică din Piatra Neamț, unde elevii din clasa a VI-a B vor ieși pe terenul de sport și vor afișa, prin litere colorate pe coli de hârtie, îndemnul „Reciclează! Pământul contează!”. (C.I.)

Articolul precedentOfertă irezistibilă: Patru avantaje – o singură fereastră!
Articolul următorAPM Neamț, activităţi de Ziua Mondială a Mediului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.