Un bărbat, în vârstă de 87 de ani, din satul Oglinzi, comuna Răucești, a sfârșit sub un pod din stațiune. Un localnic, care a trecut pe acolo, duminică, 10 septembrie, la ora 6:30, l-a văzut zăcând în apă, și a sunat la 112. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță (SAJ) Neamț a ajuns și l-a examinat, dar semnele indicau că decedase de ceva vreme. Octogenarul era cunoscut în comunitate că mai exagerează cu alcoolul și, cel mai probabil, în noaptea de sâmbătă spre duminică a trecut podul pentru a ajunge acasă, dar n-a mai reușit. Necropsia va stabili cauza decesului.

Tot la Oglinzi, un echipaj de ambulanță a fost solicitat în cazul unui bărbat, în vârstă de 57 de ani, care căzuse sub un pod. Când au ajuns la locul solicitării, cadrele medicale au constatat că omul era în comă alcoolică și avea un traumatism la coloană, în zona cervicală. A fost luat și transportat la Spitalul orășenesc Târgu Neamț, iar de acolo adus la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț.

Potrivit comunicatului SAJ Neamț, în acest week-end s-a mai intervenit în cazul a două decese și pentru preluarea a trei victime din tot atâtea accidente rutiere produse în județ. (C.I.)

Articolul precedentLucrări la poarta municipiului Piatra Neamț
Articolul următorGALERIE FOTO Păstrăveni în straie de sărbătoare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.