Piatra Neamţ şi Roman vor avea onoarea de a fi printre primele oraşe din România în care vor avea loc proiecţii speciale ale filmului “Octav”.

VICTOR REBENGIUC, MARCEL IUREŞ şi ANDI VASLUIANU

Premierele vor avea loc pe 27 septembrie, ora 19:00, la Cinema “Dacia” Piatra Neamţ și pe 28 septembrie, tot la ora 19:00, la Casa de Cultură Roman. La Piatra Neamţ vor fi prezenţi actorul principal, Marcel Iureș și regizorul Serge Ioan Celebidachi, care este și co-scenaristul acestui film.

ANDI VASLUIANU, MARCEL IUREŞ şi VICTOR REBENGIUC

“Filmul spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi”, este descrisă, pe scurt, pelicula.

ALESSIA TOFAN şi ERIC ARADITS

Filmul a fost selecționat în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Montreal, Canada, 2017, la secțiunea Focus on World Cinema, un festival de tradiție pentru cinematografia mondială, aflat la cea de-a 41 ediție.

MARCEL IUREŞ şi ALESSIA TOFAN

Distribuția este una de excepție: Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan.

Teaserul filmului:

Trailerul filmului:

Detalii suplimentare pe pagina oficială de Facebook. (Marcel CONSTANTINESCU; FOTO: Adi MARINECI)