reclama autocenter

În loc să se concentreze pe proiecte și idei, adversarii noștri coboară ștacheta comunicării și aruncă în spațiul public tot soiul de zvonuri și neadevăruri. În opinia lor, toate acestea ar trebui să aibă darul să destabileze organizația PNL Neamț. Adevărul este unul singur. PNL Neamț este o echipă puternică, unită, al cărei singur scop este înfângerea PSD în alegerile locale și câștigarea Consiliului Județean de către Mugur Cozmanciuc. Președintele PNL Neamț este susținut de parlamentari, primari, aleși locali, colegi liberali. Am plecat împreună la această construcție și vom merge împreună, iar obiectivul asumat al președintelui Cozmanciuc rămâne neschimbat: înfrângerea lui Ionel Arsene, baronul lui Dragnea. Președintele PNL Neamț este un om de onoare care-și respectă cuvântul dat și va fi noul președinte al Consiliului Județean Neamț.

Faptul că unii dintre foștii noștri colegi au ales alte drumuri în aceste zile, făcând pași reprobabili, așa cum este cazul fostului primar Lucian Micu, care a ales să se alăture lui Ionel Arsene, ne dezamăgește. Pe de altă parte, PNL Neamț nu va încălca legea și nu va nominaliza și nici va susține candidaturile unor persoane cu probleme. Ar însemna să fim la fel ca PSD, principalul nostru adversar care a călcat în picioare justiția, lucru de neacceptat pentru PNL.

Eugen Țapu-Nazare

Vicepreședintele Grupului PNL din Senat 

Articolul precedentPlecat la muncă în Grecia în 2018, dat dispărut de mamă în 2020
Articolul următorNeamț: Încă trei pacienți cu coronavirus au decedat, toți aveau și alte boli. Câți pacienți s-au vindecat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. “Domnilor” nu a-ți învățat nimic de la PSD! Va interesează doar agenda proprie. Va doare undeva de cetățean, funcțiile pe bani mulți, cu acces la afaceri oneroase sunt tot ce va doriți. Cum sa fie asta principala voastră grija, și citez:

    Adevărul este unul singur. PNL Neamț este o echipă puternică, unită, al cărei singur scop este înfângerea PSD în alegerile locale și câștigarea Consiliului Județean de către Mugur Cozmanciuc.

    Vai de voi!!!

Comments are closed.