reclama autocenter

De ieri și până astăzi, 12 august, au fost înregistrate încă trei decese la pacienți confirmați infectați cu noul coronavirus, din județul Neamț. Este vorba de trei bărbați, cu vârste de 78 de ani, 88 ani și 95 de ani, toți având și alte boli.

Numărul persoanelor infectate care au decedat a ajuns la 68, în total, dintre care doi bolnavi erau din alte județe, potrivit Prefecturii Neamț. Cele mai multe decese raportate până ieri (63) au fost înregistrate în municipiul Piatra-Neamț – 21 de bolnavi, urmat de Roznov și Săvinești – câte 6 decese, orașul Târgu Neamț – cu 4 decese, Petricani și Podoleni – 3 decese, Păstrăveni, Pipirig, Țibucani și Vânători-Neamț – câte 2 decese. Câte un singur deces s-a înregistrat în Alexandru cel Bun, Bicaz Chei, Bîra, Dămuc, Dumbrava Roșie, Negrești, Roman, Ștefan cel Mare, Tașca, Trifești și Urecheni.

Astăzi, la amiază, erau 8 pacienți internați în secția ATI de la Piatra-Neamț, dintre care 6 în stare critică, ajutați să respire de ventilatoare. Numărul pacienților pozitivi internați în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț era de 258, astăzi, toți cu forme medii de boală. Mai erau de primit rezultate la teste pentru 48 de pacienți.

Numărul total al persoanelor care au fost testate și confirmate a ajuns, astăzi, la 1.604, potrivit datelor oficiale. Din ultimele cifre, date publicității ieri, reiese că s-au vindecat 907 de bolnavi din Neamț și 45 de pacienți din alte județe.

C.I.

Articolul precedentObiectivul PNL și a lui Mugur Cozmanciuc rămâne neschimbat: câștigarea președinției Consiliului Județean
Articolul următorO agentie de marketing online te sfatuieste ce platforme de social media sa folosesti in functie de tipul afacerii tale

1 COMENTARIU

Comments are closed.