0:00

Evenimentul „Oameni pe Hogaș” ajunge la a patra ediție și se va desfășura pe data de 22 iunie, între orele 12:00-20:00, pe strada Calistrat Hogaș din Piatra Neamț. Pe parcursul evenimentului, strada va fi închisă pentru mașini și deschisă pentru oameni, oferind un cadru relaxant pentru socializare.

Participanții se vor putea bucura de o varietate de produse naturale și creații realizate de producători locali și regionali, iar copiii vor putea participa la diferite activități educative din cadrul atelierelor. De asemenea, muzica va fi live și va oferi un plus de energie evenimentului.

„Oameni pe Hogaș” revine pe 22 iunie pentru a patra ediție, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Oameni pe Hogaș” este mai mult decât un simplu eveniment, este o celebrare a comunității, o întâlnire liniștită care aduce oamenii împreună. Este o ocazie perfectă pentru a petrece timpul într-un mod relaxant și plăcut, chiar în inima orașului.

Organizatori sunt ROD – spațiu creativ și de învățare, și AER – magazin cu produse locale zero deșeuri, care are-și are sediul chiar pe strada unde va avea loc evenimentul. Primăria a acordat sprijin logistic necesar bunei desfășurări a evenimentului.

Denisa POPA

Articolul precedentPolițist condamnat pentru că a intrat în afaceri
Articolul următorVIDEO. FOTO. Vernisajul expoziției „Orașul artiștilor” la Galeriile de Artă „Lascăr Vorel”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.