reclama autocenter

papagalii fara bilet

Vești frumoase dă la stimata și gingașa doamnă vice de la cejeu, care o avut o perioadă plină de satisfacții și promisiuni de mai bine de la partidoi. Că școala de vară de la dom` Mazăre o fost de clătit ochii cu exemplare expuse generos pe cele plăji, bașca o vorbă cu doamna Plumb, ca între doamne dă politică, despre viitorul damelor în pesedeu și cum poate ele să lase bărbați la zacuscă dacă dau cu stângu-n dreptu` la partid, nu se petrece zilnic. Acuma, noi o felicităm pe gingașa doamnă pentru asiduitatea cu care o parcurs evenimentele recente, dar nu ne putem ridica la rangul unei diplome de cetățean de onoare primită la Bozieni, în epitropia lui dom` Culiță, (să trăiți!) și în compania unor mărimi locale de partid. Îi urăm la mai mare și ne erijăm în aprigi susținători al stimatei doamne, când e vorba de diplome și școli de vară.

Cumătru` den dreapta îmi zice, că o vară de-a lui din pedeleu e fleașcă de supărare că o ajuns la munca de jos, adică să facă pe dracu-n patru să adune voturi pentru un membru den pedeleu care vrea să pupe o pensie de europarlamentos, cu cabinet și secretară vorbitoare de câteva limbi străine. Acuma, i-am zis să nu fie supărată, că dom` Pintilie, fost vice la cejeul portocaliu, își poate purta și singur de grija votului, singura problemă fiind, că dacă se trezește cineva să zice că-i de la partidu` care o tăiat un sfert den pensii și salarii, rămâne numa` cu voturile de pe feisbuc. Altfel însă este de bine să candidezi, că mai cunoști lume, te mai pupă câte-o creștină, te mai pozează unu-altu, deh ca la campanie. Succesuri din partea noastră !

O șpionetă cu pene, care nu pleacă la băi toamna, s-o oploșit pe la streșinile inșpectoratului cu școlile, că e instituție serioasă și nu li se oprește căldura când vrea mușchii unora. Și ne zice că dom` gheneral Stan să simte tare bine de când la pixu` domniei sale stau derectori de școale aliniați ca la revista de front, bașca că dacă strănută și pixu`alunecă, s-alege prefu` den evaluare și postu` se devine vacant. Acuma, noi nu zicem că domnu` gheneral nu știe cu ce se mănâncă școalele, dar ne gândim ce s-o petrece cu șăfii de școli care nu merg pă linia trasată de domnia sa în ceea ce privește managementul modern. Că managementu` ăsta e cu dracu`, tu te chinui să-l faci și după ce zici că l-ai făcut, te face el pe tine!

Articolul precedentȚâșnitori fără apă
Articolul următorReconstrucţie la Volei Club Municipal

1 COMENTARIU

  1. A cam dat galbinarea- scoli ! „Cine nu-i cu noi,……valea” Ciolane,ciolane, bostane, barabule, soparle, capuse, paraziti, maidanezi…………..avem di tati !!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.