Un accident de circulație, în care a fost implicat un minor, a avut loc în week-end, în localitatea Vaduri. S-a întâmplat pe 25 noiembrie, polițiștii rutieri fiind sesizați în jurul orei 22:30.

“Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce o tânără de 19 ani, din Bicaz, ar fi condus un autovehicul în localitatea Vaduri, ar fi surprins și accidentat un minor de 16 ani, din Alexandru cel Bun, ce se deplasa, în calitate de pieton, pe partea carosabilă. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pietonului“, conform Poliției Neamț.

O șoferiță începătoare a accidentat un minor băut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA fost deschis dosar penal, la fel ca și în cazul unui alt accident, ce a avut loc pe 28 noiembrie, în jurul orei 00:10, la Tupilați. Atunci un pietrean de 35 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul și peretele unui imobil. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ajuns la spital, șoferul a refuzat recoltarea mostrelor biologice. În alt caz, un bărbat de 34 de ani, din Roznov, a intrat cu mașina într-un gard, la Podoleni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. (G.S.)

Articolul precedent5 zile de razii pe șosele: 1.800 de șoferi în abatere și 3.000 de testări pentru alcool și droguri
Articolul următorMagazinele Enel vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.