masina rontaita
MAŞINA „RONŢĂITĂ”

Nemţeanul Marius Rogin, PNL-ist care doreşte a candida la Primăria Sectorului 4, s-a supărat, întrucât autorităţile nu fac nimic în privinţa câinilor comunitari, potrivit stiripesurse.ro.

Aceasta mai ales că patrupedele sunt mai nou acuzate că au început să ronţăie maşini.

Evident, de foame!

Co-preşedintele PNL sector 4 Marius Rogin a observat postarea pe Facebook a unui cetăţean, care se plânge că nişte comunitari i-au ronţăit maşina şi i-au distrus-o, şi a luat imediat atitudine.

Postare Marius Rogin
POSTARE MARIUS ROGIN

„În Sectorul 4 încă există o problemă a câinilor comunitari. Aceasta nu se rezolvă din cauză că Primăria Sector 4 lasă pe seama Primăriei Generale, iar la Primăria Municipiului Bucureşti nu se face nimic.

Nici măcar nu contează cine are atribuţii, ştiu activişti, ONG-uri sau oameni simpli care au făcut mai mult pentru a rezolva această problemă”, a scris Marius Rogin pe Facebook.

Totul a pornit de la postarea unui cetăţean din sectorul 4, care cere primăriei să hrănească maidanezii pentru a se evita astfel de distrugeri.

Postare proprietar maşină "ronţăită"
POSTARE PROPRIETAR MAŞINĂ „RONŢĂITĂ”

„Cum ar trebui să te simţi într o dimineaţă deja urâtă atunci când îţi găseşti maşina în parcare în halul ăsta.

Câinii din sectorul 4 sunt atât de nemâncaţi încât au început să ronţăie maşini”, a scris cetăţeanul.

Contactat de stiripesurse.ro, primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a declarat că o asemena sesizare privind maşini “ronţăite de câini” nu s-a depus la Primăarie.

El a menţionat că în sectorul păstorit de el câinii comunitari nu sunt mutanţi, nu aparţin unei specii noi şi au mândria lor – nu ar ronţăi chiar o maşină. (ZCH NEWS)

Articolul precedentManifestări de Zilele Casei Corpului Didactic – Iaşi
Articolul următorTriere la Inspectoratul Școlar: Se caută ”crema” profesorilor din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.