0:00

O femeie, de 52 de ani, a fost rănită după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de alta din spate și proiectată în autoturismul din fața ei. Accidentul s-a produs exact la ieșirea din Roman, pe podul în lucru de la Horia, ieri după-amiază. În stânga imaginii se observă locul unde s-a produs carambolul, aglomerația din trafic. Șoferița vinovată este o femeie de 46 de ani, din Piatra-Neamț.

O pietreancă a provocat un accident cu 3 mașini la Roman, pe podul în lucru de la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii care au făcut cercetările la fața locului au stabilit că graba șoferiței pietrene a fost una din cauze, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că accidentul s-a produs între 3 autovehicule, care circulau pe același sens de mers, pe podul care face legătura între localitățile Horia și Roman. Un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Piatra Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 52 de ani, din județul Bacău, care ar fi fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 28 de ani, din județul Bacău. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 52 de ani”, potrivit IPJ Neamț.

Se fac cercetări în continuare vătămare corporală din culpă și pentru stabilirea exactă a cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

C.I.

Articolul precedent21 de păgubiți prin „metoda accidentul”
Articolul următorFoto. Scrumul s-a ales de o fabrică de peleți din Dumbrava Roșie