Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, s-a aruncat de la etajul II al Internatului Liceului Economic, în această seară, 24 martie. El fusese dus în carantină după ce nu a respectat autoizolarea la care era obligat, a ieșit din casă și a consumat alcool.

Bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, de etnie romă, se afla in autoizolare din 18 martie. A ieșit astăzi, a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasă pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autoritățile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină”, se precizează în comunicatul Prefecturii Neamț.

Pe înțelesul tuturor, omul era obligat să stea acasă, timp de 14 zile, începând cu data de 18 martie. Numai că nu a rezistat și a ieșit, a consumat alcool și s-a dus la soacra lui, cu chef de ceartă. Femeia a anunțat autoritățile și ginerele a fost dus la centrul de carantină și s-a aruncat de la etaj.

Bărbatul a suferit o fractură deschisă și a fost transportat la spital, cu ”stare generală bună”, după cum se precizează în același comunicat. Probabil doar un pic mai proastă decât când a fost dus în carantină.

C.M.

Articolul precedentSe închide Secția Medicină Internă de la Piatra Neamț, mai multe cadre medicale suspecte de coronavirus
Articolul următorINSP: 6 ţări în zona roşie, zona galbenă extinsă la… toată planeta!