pietricica turism

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 181.134,94 Lei (aprox. 51.183,50 Euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către ZEBRENIUC CĂTĂLIN-DUMITRU, fost agent principal în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Suceava—Serviciul Poliției de Frontieră Siret, în perioada 2007-2011, se precizează într-un comunicat de presă al ANI, citat de Agerpres.

“Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Suceava în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către ZEBRENIUC CĂTĂLIN-DUMITRU în perioada 2007-2011.

ZEBRENIUC CĂTĂLIN-DUMITRU a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare”, se menţionează în respectivul comunicat. (ZCH NEWS)

Detalii despre dosarul în care a fost implicat şi ZEBRENIUC CĂTĂLIN-DUMITRU, aici.

Comunicatul ANI, aici.