cl-piatra-neamtRespins în ultima zi din luna august, proiectul privind darea în folosință gratuită a unor spații din stadionul municipal către Asociația Club Sportiv Municipal Ceahlăul revine pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din 29 septembrie, ca urmare a unei noi solicitări lansate de Asociație pe 2 septembrie.

„În prezent, asociația are un consiliu director alcătuit din trei membri și un lot de jucători alcătuit din 24 de jucători. Pe lângă aceștia, staff-ul tehnic totalizează 5 membri: director tehnic, director sportiv, doi antrenori și un kinetoterapeut. O parte din jucători au activat la cel mai înalt nivel: Liga I, Liga II și Liga III. În acest moment, suntem singura echipă de fotbal de Liga V cu jucători profesioniști. Împreună cu persoanele implicate, am constituit un buget care să acopere: echipamentele de joc și antrenament, echipamentele tehnice, nutriție și vitaminizare, deplasări, jocuri de antrenament etc.”, au precizat reprezentanții ACS Ceahlăul în solicitarea depusă la Primăria Piatra Neamț.

csm-ceahlaul-siglaConform proiectului de hotărâre, cei de la ACS Ceahlăul ar trebui să primească, pentru trei ani, în folosință gratuită, sala de mese mare, cu blocul alimentar, și sala de mese mică, precum și etajele trei și patru din turnul de sticlă. Dacă primesc respectivele spații, cei de la ACS ar trebui să suporte cheltuielile cu utilitățile, să încheie polița de asigurare pentru bunuri și să încheie protocoale de colaborare cu cei de la Liceul cu Program Sportiv și alte entități sportive pentru a le permite accesul în respectivele spații, în baza unui program prestabilit.

În aceeași solicitare, cei de la ACS Ceahlăul au precizat și ce planuri de viitor au: „Pentru primii trei ani ne propunem următoarele obiective: încadrarea în primele trei echipe, atât în tur, cât și în retur, cu obiectiv de promovare în liga superioară; promovarea fotbalului și sportului la nivel județean și pregătirea unui lot de copii și juniori care să asigure continuitatea proiectului. Obiectivul principal al asociației este promovarea în Liga II. În funcție de puterea financiară de la momentul respectiv și de lotul de jucători, se poate aborda promovarea în Liga I”. (Andreea AMARIEI)