0:00

Pump-track-ul montat de Primăria Piatra-Neamţ pe platoul Curţii Domneşti cu ocazia evenimentului Marea Mişcarea, s-a bucurat de un real succes în rândul copiilor, dar şi al adulţilor. Acesta a rămas în continuare acolo, dar urmează să fie mutat lângă puntea către ştrand unde va fi amenajată  o zonă destinată bicicliştilor care să aibă şi toate echipamentele de siguranţă.

O nouă atracţie pentru biciclişti la Piatra-Neamţ: pump-track-ul, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pump-track-ul este modular, noi l-am luat de-a gata, l-am cumpărat. Cei de la Marea Mişcare ne-au propus să închiriem un astfel de echipament, dar, din calculele noastre, presupunea nişte cheltuieli în plus pentru transport şi altele. Am zis mai bine cumpărăm, să fie al primăriei. Sunt nişte reguli care trebuie respectate pentru siguranţa participanţilor la utilizare. Este obligatoriu echipamentul de protecţie: cască, genunchiere, cotiere, mănuşi”, a precizat primarul Andrei Carabelea în emisiunea „Cafeaua de dimineaţă” de ieri, 8 iunie (aici).

La Piatra-Neamţ vor fi organizate mai multe evenimente dedicate mişcării, sportului şi distracţiei, unele organizate chiar prin proiectele unor asociaţii susţinute financiar de la bugetul local. După succesul repurtat la această ediţie Marea Mişcare, primăria doreşte să mărească considerabil finanţarea pe Legea 350 pentru sportul de performanţă şi evenimentele de acest tip, începând de anul viitor.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident la Vânători-Neamț: o femeie a fost rănită
Articolul următorProprietarii au 15 zile pentru a-şi primi chiriaşii în spaţiu. Amenzi de 75-150 de lei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.