foto arhiva

O autoutilitară, în care se aflau 6 angajați ai unei firme din Tașca, specializată în lucrări de construire a drumurilor, s-a răsturnat, în dimineața de 5 mai, pe strada Izvorul Muntelui, din Bicaz. Trei dintre ocupanții autovehicului au fost răniți.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, din Harghita, conducea o autoutilitară pe strada Izvorul Muntelui, din direcţia Cabana Izvorul Muntelui către oraşul Bicaz, nu ar fi adaptat viteza corespunzătoare pe un segment de drum curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, după care s-a răsturnat pe o parte, în afara părţii carosabile”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto şi a doi pasageri, de 20 de ani, respectiv 47 de ani, din Poiana Teiului şi Grinţieş. Cele trei persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

Șoferul a fost testat și nu consumase alcool. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, nerespectarea şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, accidentul rutier fiind considerat accident de muncă, deoare s-a produs în timpul programului de lucru. Toți cei 6 bărbați sunt angajați ai Mavgo Holding Tașca.

C.M.

 

 

 

Articolul precedentCoronavirus – O tânără de 36 de ani, primul deces dintr-un centru rezidențial din Neamț
Articolul următorFocar de coronavirus la un centru rezidențial