pietricica turism

Actualizare: Ieri, 11 februarie, polițiștii au găsit femeia acasă la o cunoștință, tot în comuna Dragomirești. Pe perioada cât a lipsit, ea nu a fost victima vreunei infracțiuni, potrivit IPJ Neamț.

O femeie, de 74 de ani, din comuna Dragomirești, a anunțat poliția ieri, 10 februarie, că fiica ei, Elena Popa, în vârstă de 49 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii de la secția rurală Ștefan cel Mare au căutat-o pe femeie în comuna natală, dar nu au găsit-o. Cercetările continuă cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale.

Oricine a văzut-o pe cea dispărută sau are informații care pot ajuta la găsurea ei este rugat să sune la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție. Când a plecat de acasă, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, bluză de culoare albă, pantaloni de trening de culoare neagră, pe cap purta o căciulă roz și era încălţată cu cizme negre. Ca semnalmente, femeia are 1,55 metri înălțime, în greutate de circa 70 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here