Actualizare: Ieri, 11 februarie, polițiștii au găsit femeia acasă la o cunoștință, tot în comuna Dragomirești. Pe perioada cât a lipsit, ea nu a fost victima vreunei infracțiuni, potrivit IPJ Neamț.

O femeie, de 74 de ani, din comuna Dragomirești, a anunțat poliția ieri, 10 februarie, că fiica ei, Elena Popa, în vârstă de 49 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii de la secția rurală Ștefan cel Mare au căutat-o pe femeie în comuna natală, dar nu au găsit-o. Cercetările continuă cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale.

Oricine a văzut-o pe cea dispărută sau are informații care pot ajuta la găsurea ei este rugat să sune la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție. Când a plecat de acasă, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, bluză de culoare albă, pantaloni de trening de culoare neagră, pe cap purta o căciulă roz și era încălţată cu cizme negre. Ca semnalmente, femeia are 1,55 metri înălțime, în greutate de circa 70 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală.