În plină ofensivă mediatică a ALDE, partid aflat în căutare de oameni noi și de o repoziționare pe eșicherul politic, se pare că s-a produs o defectiune la nivelul consilierilor locali. Cel puțin așa poate fi interpretată poziția consilierului Cătălin Misăilă, care în ședința ”de îndată” a Consiliului Local Piatra Neamț în care s-a votat bugetul, a înclinat balanța în favoarea taberei liberale. Reamintim că votul acestuia a permis liberalilor să treacă bugetul după ce cu o oră înainte acesta a fost respins.

În acest moment se vorbește că Misăilă, deranjat de noile mutări din cadrul organizației municipale, se gândește să devină parte a unui alt proiect politic. Unii îl dau deja ca plecat spre PRO România sau spre alt partid mai mic, alții spun că votul decisiv a fost negociat și s-ar putea să-l vedem pe Misăilă pe una dintre listele PNL-ului.

Contactat telefonic, domnul Cătălin Misăilă a declarat sec: ”Mă bucur că datorită votului meu s-a putut adopta bugetul. Este o chestiune de responsabilitate. În rest, orice discuție este prematură, bugetul orașului este lucrul cel mai important.”
(M.Z.)

Articolul precedentO mamă își caută fiica, dată dispărută
Articolul următorFOTO: Tâlhar în libertate, greu de găsit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Urmăriți în perioada imediat următoare cati bani primește fratele lui Misaila (dl GES) de la Publiserv prin intermediul unei firme controlate de el prin interpuși. Acceasi forma care a primit bănuți și în 2019.

Comments are closed.