O femeie de 41 de ani, din Piatra Șoimului, a depus reclamație la poliție, în ziua de 8 decembrie, susținând că este șantajată de un tânăr, căruia i-a trimis niște poze compromițătoare, în perioada iunie – decembrie 2020.

Ulterior, tânărul ar fi amenințat-o că va posta fotografiile pe o rețea de socializare, și i-a cerut bani ca să nu facă acest lucru. De-a lungul timpului, femeia i-a dat 1800 de lei, iar ieri, 8 decembrie, tânărul i-a mai cerut 1200 de lei.

În urma activităților desfășurate, tânărul a fost depistat în flagrant delict în trafic, având asupra sa suma de bani pretinsă de la persoana vătămată”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”De asemenea, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi şantaj”.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentNeamț: Doar jumătate din cadrele medicale vor să se vaccineze anticovid
Articolul următorAbsolvent al Academiei Infractorilor prins la Săvinești, el a furat bijuterii de peste un milion de euro

1 COMENTARIU

Comments are closed.