0:00

O femeie a născut în WC, bebeluşul a murit!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie, de 30 de ani, din Trifeşti, a născut în WC-ul din fundul curţii, în după-amiaza de 15 iunie, iar bebeluşul a murit înecat în dejecţii.

Întâmplarea în sine face acum obiectul unei anchete penale, pentru ucidere din culpă.

Din ceea ce s-a stabilit până acum rezultă că tânăra este bolnavă psihic şi n-a ştiut cum să reacţioneze când a născut şi nici n-a cerut ajutor imediat. Ea a fost deja internată în spitalul de profil de la Roman şi probabil va fi supusă unei expertize de specialitate pentru a se stabili dacă poate fi trasă la răspundere penală.

Copilul a fost dus la morgă, iar medicul legist, care a efectuat necropsia, a stabilit că s-a născut viu, nu avea niciun fel de urme de violenţă şi a murit în câteva minute, înecat.

În măsura în care va fi posibil, anchetatorii vor încerca să audieze mama în zilele imediat următoare, însă din cercetările făcute până acum a rezultat că ar putea fi vorba despre o naştere spontană.

Conform precizărilor făcute de procurorul Virgil Cornea, dosarul se află deocamdată la Roman, dar va fi preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Femeia nu are alţi copii. (C.M.)

Articolul precedentANM: Întâi caniculă, apoi furtuni!
Articolul următorBănci ţepuite, autorul reţinut şi apoi eliberat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.