0:00

O femeie de 77 de ani, din Agapia, a pierdut o sumă frumușică pe când era la cumpărături, la Târgu Neamț. Surprinzător, ea a recuperat cei 1.300 de lei la mai bine de lună. Totul a început pe 31 ianuarie, când polițiștii au fost anunțați de reprezentantul unui centru comercial că, în zona cușetelor de bagaje, a fost găsită suma de 1.300 de lei.

O femeie din Agapia a recuperat după o lună banii pierduți, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Șansa ca banii să ajungă din nou în mâinile bunicii a ținut de inspirația polițiștilor și buna colaborare cu reprezentații centrului comercial. Polițiștii au analizat și au acordat atenție elementelor de vestimentație și fizionomiei acesteia, iar împreună cu reprezentanții centrului comercial au urmărit aceste detalii la persoanele care veneau la cumpărături“, a anunțat Poliția Neamț.

Femeia nu mai avea nicio speranță că va recupera paguba, însă acest lucru s-a întâmplat pe 3 martie, când a venit la cumpărături în același loc unde pierduse banii. (G.S.; FOTO: Poliţia Neamţ)

Articolul precedentPROPUNERE Toate parcările din Piatra Neamţ să fie administrate de Parking SA
Articolul următorAccident cu victimă la Turturești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.