O femeie de 48 de ani, din Cândești, a fost ridicată de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sprijiniți de colegii lor de la Poliția municipiului Piatra-Neamț, în ziua de 22 februarie și escortată la Penitenciarul Bacău. Ea a fost condamnată la o lună de închisoare de Judecătoria Piatra-Neamț, pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului.

În fapt, începând cu data de 4 noiembrie 2016 și până în prezent, femeia nu a respectat sentința civilă a Judecătoriei Piatra-Neamț, prin care s-a stabilit modul în care fostul soț urma să aibă legături personale cu fiica sa minoră, nepermițându-i să ia legătura în niciun mod cu aceasta”, a precizat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tot la Penitenciarul Bacău a fost dus un bărbat de 37 de ani, din Teleorman, care a fost depistat de polițiști în Piatra-Neamț. El a fost condamnat la un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Fapta s-a întâmplat pe 7 noiembrie 2018, când bărbatul, însoțit de alte două persoane, având fiecare cuțite în mâini, au urmărit pe cineva pe o stradă din Roșiori de Vede.

C.M.

Articolul precedentVIDEO: Acum, accident rutier la Dumbrava Roșie
Articolul următorPrimarul Carabelea vrea mai multe patrule ale Poliției Locale pe străzi