Cristina Donciu, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Piatra Șiomului, a dispărut, în ziua de 20 noiembrie, de la domiciliul concubinului ei, din comuna Bodești și nu s-a mai întors acasă. Polițiștii au aflat de la concubinul femeii că ea a plecat la cimitir ca să primească de pomană și nimeni nu știu unde s-a dus după aceea. Agenții au făcut verificări, inclusiv în localitățile limitrofe, dar n-au găsit femeia. Bărbatul ei a declarat că n-a dat-o dispărută pentru că aștepta să se întoarcă acasă, așa cum a făcut  și în alte rânduri.

Cristina Donciu are înălţimea între 1,60 și 1,65 m, greutatea de  45 de kilograme, părul șaten, tuns scurt și ochii albaștri. La momentul dispariției era îmbrăcată cu un pulover de culoare închisă, vestă neagră cu dungi roșii și pantaloni negri, fiind încălțată cu cizme din cauciuc maro.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

C.M.

 

Articolul precedentPeste 3.000 doze de vaccin antigripal pentru copiii cu vârsta sub 3 ani
Articolul următorPSD va lupta pentru susținerea produselor românești pe tarabe