Actualizare: Șoferița a decedat

Femeia care era la volanul mașinii a decedat la spital. Ea avea mai multe fracturi de coloană, iar medicii de la UPU Piatra Neamț s-au străduit s-o resusciteze, dar leziunile erau prea grave.
Sora ei, de 40 de ani, și fiica acesteia, de 16 ani, sunt și acum în investigații la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, cu răni ușoare.
Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs în timp ce șoferița, în vârstă de 30 de ani, conducea mașina dinspre Bicaz spre Piatra Neamț, pe DN 15, iar la Preluca, înainte de pod, mașina s-a răsturnat. „Cauza este neadaptarea vitezei la condițiile de drum, șoferița a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Robert Costân, din cadrul Poliției Neamț.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Trei femei sunt în stare foarte gravă, în urma accidentului produs în această dimineață, în jurul orei 8, la Preluca. În urma impactului, o mașină a fost aruncată în gardul unei case, pe care l-a distrus.


Pompierii de la descarcerare au intervenit și au scos victimele, a declarat Adrian Rotaru, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț. Una dintre femei era în stop cardiorespirator. Medicul de pe ambulanța care a ajuns la locul accidentului a început manevrele de resuscitare, ce-au fost continuate pe tot timpul deplasării până la UPU Piatra Neamț, potrivit asistentei șefe Luminița Rozoschi, de la Serviciul de Ambulanță Neamț. Celelalte două rănite au fost duse la spital cu o altă ambulanță și cu un echipaj SMURD-EPA.
Vom reveni.