Actualizare: Fata a fost găsită astăzi, astăzi, 19 august, în mașina prietenului ei, împreună cu care făcuse o plimbare până la București și acum se întorcea acasă. Bineînțeles că nu și-a anunțat părinții de escapadă.

Polițiștii de la Secția Rurală Săvinești au depistat mașina în trafic, la Costișa. Fata a fost condusă până acasă. Polițiștii nemțeni au fost sprijiniți în căutarea fetei de specialiștii de la Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

****Știre inițială****

O adolescentă, în vârstă de 15 ani, din Dumbrava Roșie, a fost dată dispărută de tatăl ei ieri, 17 august. Acesta le-a spus polițiștilor că Iustina Maria Munteanu a plecat de la bunici, tot din comuna Dumbrava Roșie, dar de acolo nu s-a mai întors acasă.

ACTUALIZARE: O fată de 15 ani este dată dispărută, după ce a plecat de la bunici, ZCH NEWS - sursa ta de informații

După sesizare, polițiștii de la Secția Rurală Săvinești au căutat-o în localitate și în comunele din jur, dar în zadar.

Semnalemente: înălțime de 1,60 metri, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare. Nu se cunoaște felul în care aceasta era îmbrăcată în momentul dispariției.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

A.H.

Articolul precedentPrimarul Dragoș Chitic – acuzat că face parte din ”partidul” CIE/SIE
Articolul următorPSD și-a găsit candidat la Roman: deputatul Viorel Stan, fost inspector școlar general