0:00

O fată de 13 ani a murit în drum spre şcoală, lovită de o maşină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoliu într-o familie din Turtureşti. Fiica lor, de 13 ani, a fost lovită în plin de un autoturism în timp ce mergea către şcoală în această dimineaţă, 12 octombrie, în jurul orei 7,30.

Fata a fost accidentată pe şosea, pe Drumul Naţional 15D, de un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 25 de ani, din Mărgineni.

În zonă însă nu există nicio trecere de pietoni şi poliţiştii rutieri încearcă să afle dacă victima mergea pe marginea drumului sau traversa. Detaliile încă nu sunt clare.

Cadrele medicale SAJ Neamţ au încercat să o readucă la viaţă, prin manevre de resuscitare, dar fata avea leziuni incompatibile cu viaţa.

O fată de 13 ani a murit în drum spre şcoală, lovită de o maşină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSensul de mers pe care s-a produs accidentul a fost blocat timp de mai bine de o oră.

Cercetările în dosarul penal pentru ucidere din culpă urmează să stabilească circumstanţele exacte în care a avut loc accidentul mortal.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată. 50.000 de lei pentru descântece de amor la Păstrăveni
Articolul următorPensionarii nemțeni cer majorarea punctului de pensie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.