pietricica turism

Un tânăr de 31 de ani din Bacău, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, a provocat o reală tragedie în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Bădeana, din judeţul Vaslui. Autoturismul s-a izbit violent într-o maşină care venea din sens opus, înmatriculată în Bucureşti.

“La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 12 victime dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul municipal „Elena Beldiman”, una dintre cele opt victime a decedat. În total, sunt cinci persoane decedate (dintre care una este minoră) şi 7 persoane rănite, dintre care, două victime sunt într-o stare foarte gravă”, a comunicat  ISU Vaslui.

“Un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău, condus de un şofer de 31 de ani, care circula dinspre Bârlad către Tecuci, în zona km 63 + 200 de metri, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism din Bulgaria, care mergea pe aceeaşi direcţie, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Bucureşti, condus regulamentar de un tânăr de 34 de ani. În urma coliziunii a rezultat decesul a cinci persoane, patru din autoturismul din Bacău şi conducătorul auto din maşina înmatriculată în Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cele 5 persoane care se aflau în maşina de Bacău mergeau în vacanţă, în Grecia. Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Bârladf şi Vaslui, iar o fetiţă aflată în stare foarte gravă a fost transportată la Iaşi.