0:00

Ridicarea restricțiilor și a stării de alertă a dinamizat mediul economic privat din Neamț, care în ciuda greutăților de aprovizionare și a tarifelor la utilități, se străduiește să continue activitatea.

O companie din Neamț angajează ingineri și zeci de necalificați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 14 martie, sunt disponibile aproape 700 de locuri de muncă, număr record pentru a doua oară consecutiv în acest an. Dintre acestea, cele mai multe sunt la firmele din zona Piatra-Neamț, din cele 284 cei care vor să se angajeze având de unde alege, inclusiv din cele nou apărute în horeca și restaurante. Fabrica de fire și fibre sintetice Yarnea SRL din Săvinești are o ofertă generoasă și vrea să angajeze 6 ingineri și 40 de muncitori necalificați.

Confecții textile și mecanică sunt domeniile care au cea mai mare nevoie de meseriași și de necalificați din cele 218 joburi existente în zona Roman. Și în zona Târgu Neamț este mult de muncă și pe alese, din 171 locuri de muncă în cele mai diverse domenii. Este nevoie și de un medic veterinar, de un manager sau un infirmier și nici cele 4 posturi de ingineri vacante încă de săptămâna trecută nu s-au ocupat.

Cei care vor să se angajeze pot afla detalii despre posturi și firme la numărul de telefon 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentNeamț: noutăți legate de autorecenzare
Articolul următorFOTO: A murit încercând să-şi salveze casa din foc