pietricica turism

O faptă de o cruzime de nedescris a avut loc în localitatea Bajura, în dimineața de 14 iulie. Un tînâr de 19 ani, aflat sub influența alcoolului, a intrat în casa unei bătrâne de 87 de ani și a bătut-o să spună unde ține banii. Bătrâna i-a spus că nu are bani, iar acest lucru l-a înfuriat și mai mult pe agresor. După ce a lovit femeie, în mod repetat, individul a plecat din curtea ei. Bătrâna a apucat să sune la 112.

”La data de 14.07.2019,  poliţiştii oraşului Darabani au fost sesizaţi de o femeie de 87 de ani din localitatea Bajura cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea locuinţei, a fost agresată de o persoană necunoscută”, se arată în comunicatul IPJ Botoșani. ”Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri, însă aceasta a decedat în aceeaşi zi. A fost constituită echipă operativă formată din poliţişti  din cadrul Poliţiei oraşului Darabani şi Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma activităţilor investigative desfăşurate a fost identificat autorul faptei, în persoana unui tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate”.

Tânărul a fost reținut, sub acuzația de tâlhărie calificată urmată de moartea victimei, iar asăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.