0:00

Un scandal, astă noapte, în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat, s-a produs în comuna Români. Doi soți n-au mai găsit argumente și s-au luat la ceartă, după ce au consumat alcool, totul degenerând rapid într-o altercație. Soția a fost cea care a curmat-o, în momentul când a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat consortul. Bărbat înjunghiat de soție, ZCH NEWS - sursa ta de informații

A fost chemat ajutorul medical, totuși, la 112, iar o ambulanță de terapie intensivă mobilă a fost trimisă la solicitare. Echipajul a preluat bărbatul, în vârstă de 57 de ani, înjunghiat în abdomen și l-a adus la spitalul județean. Imediat a fost introdus direct în sala de operație și medicii chirurgi au intervenit, iar acum bărbatul este în terapie intensivă, stabil, potrivit dr. Gabriela Bercea, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Poliția a fost sesizată și se fac cercetări în acest caz de violență familială, urmând să se stabilească exact ce s-a întâmplat. „În urma sesizării de către unitatea spitalicească, în dimineața de 15 iulie 2019, s-a deschis dosar penal de violență în familie. Din primele cercetări, se pare că la locuința soților, din comuna Români, între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool, iar bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost înjunghiat în abdomen de soția lui, în vârstă de 53 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor și pentru luarea măsurilor care se impun”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentMoarte suspectă anchetată de polițiști
Articolul următorO bătrână de 87 de ani, ucisă în bătaie pentru că nu avea bani