Actualizare: Bătrâna a fost găsită la o rudă din oraș, unde se dusese tocmai pentru că avusese niște discuții în contradictoriu cu fiul ei.

Știre inițială: O bătrână de 84 de ani, din Târgu Neamț, este căutată de polițiști, din seara de 23 iulie, de când fiul ei i-a reclamat dispariția. Până acum, femeia n-a fost găsită.

La data de 23 iulie, în jurul orei 19, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, cu privire la faptul că, mama sa Cristea Ana, de 84 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul dimineții pentru a merge la biserică și nu a revenit până în prezent”, a declarant agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bătrâna are înălţimea de 1,55 m, cam 75 de kilograme greutate, părul șaten și ochii căprui. În ziua dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni din stofă neagră, purta o vestă neagră cu flori, avea asupra sa o poșetă neagră, și era încălțată cu pantofi negri. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea Anei Cristea, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

C.M.

1 COMENTARIU

Comments are closed.