O bătrână a fost accidentată pe trecerea pentru pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 5 octombrie, un grav accident rutier s-a produs pe trecerea pentru pietoni de lângă podul Căprioara, în Piatra-Neamț. O femeie, în vârstă de 81 de ani, din Piatra Neamț, a fost lovită de o mașină, al cărei șofer n-a mai oprit ca să-i acorde prioritate.

Un echipaj de ambulanță și un echipaj de poliție au ajuns la locul accidentului. Bătrâna a primit primul ajutor și apoi a fost transportată la spital. Polițiștii care au făcut cercetările au stabilit că „în timp ce un bărbat, în vârstă de 44 de ani, conducea un autoturism pe Bulevardul 9 Mai, a surprins și accidentat o femeie de 81 de ani, din Piatra-Neamț, care era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni”, potrivit IPJ Neamț. Șoferul a fost testat și s-a constatat că nu consumase alcool. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație în orice situație: să nu circule cu viteză, să fie atenți la trecerile pentru pietoni, să nu vorbească la telefon sau să aibă alte preocupări care le distrag atenția de la condus și de la trafic.

A.H.

Articolul precedentPestă porcină africană într-o gospodărie din Grumăzești
Articolul următorCursuri suspendate două zile în Piatra-Neamț și câteva comune