0:00

Știre actualizată. O adolescentă s-a aruncat în râul Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Astăzi, 17 iulie, după 3 zile în care scafandri ISU Neamț au căutat-o fără încetare, trupul fetei ce s-a aruncat în râul Moldova, în satul Cotu Vameș, a fost observat de un pescar de 71 de ani care a anunțat imediat poliția.

Corpul neînsuflețit a fost găsit la o distanță de 2 km de locul în care fata a fost văzută aruncându-se în ape. Familia a ajuns și ea la fața locului și părinții au identificat-o pe adolescentă.

Poliția continuă cercetările în dosarul penal privind moartea suspectă, pe ucidere din culpă, dosar întocmit încă din ziua raportării gestului sinucigaș.

Știre inițială: Pompierii de la Roman au reluat în această dimineață, 16 iulie, începând cu ora 8.30, căutările fetei de 16 ani care s-a aruncat în râul Moldova, azi noapte, de pe podul de la Cotu Vameș, Horia.

Un angajat de la micro-hidrocentrală a văzut fata și a sunat la 112, pe la ora 22. Un echipaj de pompieri cu barca a ajuns la solicitare și a efectuat căutări până la ora 1, fără a găsi corpul.

Din informațiile noastre, se pare că fata a recurs la acest gest după ce s-a certat cu iubitul ei.

C.I.

Articolul precedentACTUALIZARE COD GALBEN de caniculă prelungit şi duminică pentru Regiunea Nord-Est
Articolul următorS-a răsturnat cu remorca în șanț