reclama autocenter

ACTUALIZARE: ANM a prelungit avertizarea COD GALBEN, de caniculă, valabilă pentru Regiunea Nord-Est şi duminică, 18 iulie. Au fost exceptate doar regiunile de vest ale judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava.

„În sudul și estul țării, valul de căldură va persista și va fi caniculă, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Local, disconfortul termic va fi ridicat și în restul teritoriului, mai ales duminică. Pe arii restrânse se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică în regiunile vestice, centrale și nordice”, potrivit ANM. (M.C.; HARTA: ANM)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, prognozând val de căldură, disconfort termic ridicat și caniculă, şi pentru ziua de sâmbătă, 17 iulie. Sunt vizate toate judeţele Regiunii Nord-Est şi nu numai.

În sudul și estul țării, valul de căldură va persista și local va fi caniculă, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în regiunile extracarpatice. În regiunile sudice și estice vremea se va menține caniculară și în următoarele zile”, precizează ANM. (M. CONSTANTINESCU; HARTA: ANM)

Articolul precedentPremieră. Spital Târgu Neamţ: Pacienţii vor putea afla online rezultatele analizelor medicale
Articolul următorȘtire actualizată. O adolescentă s-a aruncat în râul Moldova
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.